Αντίο Σύντροφε Παληοτάκη…

Η ομάδα του blog των Λαμπράκηδων αναλαμβάνει το οδυνηρό και πικρό έργο να ενημερώσει τους φίλους και συνεργάτες, αλλά και τους συντρόφους του από τα παλιά, πως ο Παληοτάκης εγκατέλειψε αδόκητα τον κόσμο των ζωντανών.

Ξεκίνησε ταξίδι χωρίς επιστροφή. Για πού… εκείνος θα μάθει… εκεί που θα πάει…

Ο πόνος μεγάλος, η απώλεια ανομολόγητη.

Δυσκολευόμαστε να βρούμε λόγια που θα εξέφραζαν το μεγαλείο της ψυχής και της προσφοράς του.

Να συλλυπηθούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όσους και όσες τον αγάπησαν και τον πίστεψαν.

Η κόρη του, που τόσο αγαπούσε, θα είναι εδώ με την οικογένειά της, για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της, όπως ακούσαμε να τον αποκαλεί στον πόνο και στο κλάμα της. Δεν μπορούμε παρά να έχουμε μια ανοιχτή αγκαλιά γι’ αυτό το πρόσωπο στο οποίο αφιέρωσε όλη την απολογία της ζωής του, με όλα τα λάθη αυτής της πολυτάραχης και γεμάτης προσφορά ζωής.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ιωάννου του Προδρόμου, στη Σκάρφεια Λοκρίδος.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και σύντροφε.

Η ομάδα του blog των Λαμπράκηδων

2 Responses to “Αντίο Σύντροφε Παληοτάκη…”

  1. Έφη Λεντάκη Says:

    Η ανάρτησή μου στο fb, είμαι πολύ συγκινημένη γιατί μίλησα μαζί του πριν τρεις μέρες και δεν έδειχνε τίποτα εκτός από την στενοχώρια του για το χακάρισμα το γρήγορα αυτό τέλος.

    “Από τους τελευταίους γνήσιους Λαμπράκηδες, ο Παληοτάκης, όπως τον αποκαλούσε ο αείμνηστος Ανδρέας Λεντάκης και είχε καθιερωθεί στον κύκλο των συναγωνιστών και φίλων του, δεν είναι πια μαζί μας, Έκανε σπουδαίο έργο συγκεντρώνοντας και διασώζοντας πολλά αρχεία και στοιχεία της ιστορίας των Λαμπράκηδων, έγραψε βιβλίο και διαχειρίστηκε το blog των Λαμπράκηδων. Πριν τρεις μέρες μιλούσαμε για ένα σοβαρό χακάρισμα που του έκαναν και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Καλό ταξίδι φίλε μου!”

  2. Μίκα Says:

    Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Παλιέ! Άργησα πολύ για να σου μιλήσω!

Leave a Reply