Καλή Ανάσταση και Καλή Λευτεριά

Κλείνουμε για τις διακοπές του Πάσχα.
Αν και εμείς προτιμάμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη ΑΝΑΣΤΑΣΗ στη θέση της λέξης ΠΑΣΧΑ, γιατί σηματοδοτεί πολύ περισσότερα για τους αγώνες και τις ελπίδες του λαού μας.
Και γι’ αυτό στέλνουμε σε όλους τους φίλους και συντρόφους τις ειλικρινείς ευχές μας για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αλλά κυρίως ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

Δυστυχώς, βέβαια, όλοι μας νιώθουμε πως οι καιροί που διανύουμε, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και της Μέσης Ανατολής, είναι ιδιαίτερα δύσκολοι.

Στο επίκεντρο διεκδικήσεων και αφορμών ανάφλεξης – τοπικής ή παγκόσμιας – και πάλι η αγαπημένη μας Πατρίδα. Όποια ερμηνεία κι αν δοθεί σ’ αυτή την ολέθρια “επανάληψη”, η αλήθεια είναι πως η Πατρίδα μας μόνο “για λίγο καιρό ξαποσταίνει” από τους αγώνες που δίνει αιώνες τώρα για να ορθοποδήσει. Και, δυστυχώς, δεν ξέρουμε πόσο αντέχει ακόμα “ξανά προς τη Δόξα” να τραβά!…


Πολύ θα θέλαμε να ευχηθούμε να πραγματοποιηθεί ό,τι ο καθένας επιθυμεί, αλλά είναι τόσοι που κάνουν σχέδια καταστροφής  σε βάρος μας, σε βάρος της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τη συνεχή κούρσα εξοπλισμών, των καταστροφικών πυρηνικών βομβών που ακούγεται από κάθε γωνιά του κόσμου, και στις μέρες μας ο όλεθρος πλησιάζει πολύ κοντά μας, στη γειτονική Τουρκία, που θα φτιάξει πυρηνικά με την ανοχή και τη συνδρομή της Ρωσίας του Πούτιν….
Επομένως, δεν μας μένουν παρά μόνο οι αγώνες και η επαγρύπνησή μας. Κια, φυσικά, δεν βλάπτει να ευχηθούμε να πραγματοποιηθεί ό,τι καλύτερο για την Ανθρωπότητα και τον Άνθρωπο!
Αυτή είναι η ευχή μας και για τη φετινή Ανάσταση… και την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και προσδοκία.
Mακάρι!

Η ομάδα του blog των Λαμπράκηδων

Leave a Reply