Να τα πούμε;;; Με κάποια χρονική καθυστέρηση

Με τα κάλαντα που είχαμε ετοιμάσει για το 2013 αποχαιρετούμε τη φετινή δύσκολη – πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ηθικά – χρονιά και ευχόμαστε σε όλους μας ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Παληοτάκης

ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Να αφήσουμε την αδράνεια του καναπέ και να βγούμε στην επιφάνεια. Να αντικρίσουμε κατάματα την πραγματικότητά μας, να τη ζυγιάσουμε και να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν, δεν μας ταιριάζουν, μας προσβάλλουν, μας πονούν.
Οι μικρές ομάδες, τα άτομα κατά μόνας αντιστέκονται. Οφείλουμε και ως κοινωνία να ξαναδούμε την πορεία και τις αρχές που μας γαλούχησαν, να ξαναδώσουμε ένα όραμα ανάτασης στους νέους και σ’ εμάς τους ίδιους.
Δεν πάει άλλο με την υποτέλεια. Δεν πάει άλλο με τα ψέματα που μας κοιμίζουν.
Η δύναμη είναι στα χέρια, την καρδιά και το μυαλό μας. Αυτό που μένει είναι να τα αξιοποιήσουμε, να τα ενεργοποιήσουμε.

Παληοτάκης
Για το blog των Λαμπράκηδων
www.lamprakides.gr/blog

One Response to “Να τα πούμε;;; Με κάποια χρονική καθυστέρηση”

  1. Φωτεινή Λεντάκη Says:

    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σου εύχομαι με θετικές εμπειρίες και Ομορφιά στη ζωή σου! Η πολιτική είθε να μας χαρίσει εκπλήξεις στην θετική κατεύθυνση. Αυτοί τους οποίους πιστέψατε και φέρατε στην εξουσία δεν είναι η αριστερά, η αντάξια των ιδεών και της πράξης για την βελτίωση της ζωής μας, αυτή η αριστερά δεν έχει παρά το ψεύδος, την απάτη, τον παλαιοκομματισμό, την πελατειακή σχέση, την οικογενειοκρατία (το παιδί, το ανηψι μας, τον κουμπάρο, την γυναίκα μας, την φίλη ή την γκόμενα, το κομματικό μέλος στα κυβερνητικά πόςτα) στην χειρότερη μορφή τους να επιδείξει.

Leave a Reply